ITnovadors

QUÈ FEM

Data Cooking: Analítica, validació i transformació de dades.

Analítica de dades

Construïm els fonaments de la seva Big Data, avaluant, proposant i guiant a les empreses per generar coneixement a partir de les dades, i el que encara és més important, convertir-les en una eina de millora de la rendibilitat.

Professionals

Aportem un equip flexible de perfils professionals experts, per reforçar la viabilitat del seu projecte.

Formació

Formem professionals mitjançant casos pràctics reals per a la seva aplicació directa i immediata en l’entorn laboral, amb plans formatius de llarg recorregut o programes d’alt impacte.

Projectes

Desenvolupem projectes especialitzats perquè les empreses incloguin, amb èxit, el Big Data en la seva estratègia empresarial i obtinguin informació crítica mitjançant resultats mesurables. La nostra flexibilitat ens permet adaptar-nos a l’entorn tecnològic existent o seleccionar el més adequat en cada cas o implantació.

DATA COOKING

Cuinem dades, models i serveis amb nous enfocaments. De la nostra cuina surten models analítics complexos, enriquits amb dades de fonts internes i externes que proporcionen informació, previsions i directrius més ajustades i efectives.

PRODUCTE

DDCore és un producte que ens permet treballar àgilment amb grans volums de dades mitjançant les últimes tecnologies.

Qui som

Som una empresa innovadora que utilitzem les millors tecnologies per a poder realitzar una excel·lent analítica de dades
Innovació i tecnologia

Amb una clara orientació al client i amb interès per conèixer i aplicar les últimes tecnologies, identifiquem, assessorem i recomanem les propostes més adequades i personalitzades per millorar la competitivitat dels nostres clients.

La nostra casa mare, TSD Consulting , té llarga experiència en clients de tots els sectors d'activitat, havent realitzat projectes en els àmbits de Solucions Estàndards de Gestió, Bussines Intelligence, Big Data, Formació, disseny i implantació de sistemes a mida (departamentals, web i mobilitat) i el disseny i la paquetització de productes per Arxiu amb Valor Probatori

 • Analítics

  Amb un equip multidisciplinari amb pensament analític, actitud positiva, proactiva i constructiva i amb una clara orientació al client.

 • Seriosos

  Un alt grau de satisfacció expressat pels nostres clients

 • Professionalitat

  Sempre amb la visió del client però amb la professionalitat d'un proveïdor

 • Compromesos

  Som socis de

    

INNOVACIÓ

La innovació està en el nostre ADN, el que fa que contínuament busquem reptes i oportunitats que poden sorgir observant i parlant amb clients, proveïdors, empleats ...
La nostra metodologia es basa en identificar oportunitats i convertir-les en productes utilitzant les últimes tecnologies disponibles.
L'aliança amb l'empresa de R + D Segucom Europe ens aporta experiència en la creació de noves tecnologies.

Projectes actius:

 • DDCore: Valida i transforma grans volums de dades per ajudar-te en els teus càrregues i migracions.
  Aquest projecte ja està en una fase avançada de penetració en mercat
 • DDCoreGui: Un projecte pensat per facilitar la parametrització d'DDCore mitjançant una interfície web.
  Aquest projecte ja està a disposició dels nostres tècnics.

Últimes Noticies

Contacte